Chochla Prezydenta

Już po raz trzynasty restauratorzy i mieszkańcy miasta Ełk  sprawdzili swoje kulinarne umiejętności biorąc udział w konkursie „o Chochlę Prezydenta Miasta Ełku". Zadaniem restauratorów było przygotowanie dania w temacie "Kulinarnych Smaków Niepodległości". Osoby biorące udział w konkursie indywidualnie miały za zadanie przygotować deser np. ciasto, ciastko, pudding itp. kolorystyka powinna nawiązywać do nazwy "Patriotka". Swoje umiejętności kulinarne prezentował gość specjalny  Marcin Budynek - mistrz kulinarny oraz Bartek Kwiecień - zwycięzca trzeciej edycji "Master Chef Junior". Na miejscu zaplanowanych było wiele atrakcji dla dorosłych jak i dla dzieci. Spnsorem głównym imprezy była marka Sotelli. Serdecznie dziękujemy za możliwość udziału w tak wyjątkowej imprezie. Mamy nadzieję, że wszyscy bawili się wyśmienicie! 

Obrazek główny