
Drugie urodziny Sotelli
Szanowni Klienci, Partnerzy, Konsumenci,
Dziękujemy, że jesteście z nami. Równo dwa lata temu Sotelli rozpoczęło swoją działalność. Przez ten czas bardzo dużo się wydarzyło, a Sotelli zyskało szerokie grono sprzymierzeńców. To dla nas cenna nagroda i dowód na to, że to co robimy cieszy się rosnącym uznaniem coraz szerszych kręgów odbiorców.
Zaczynaliśmy swoją działalność w 2017 roku na rynku w Polsce produkując co miesiąc 1200 ton makaronu w 8 kształtach. Obecnie jesteśmy niemal we wszystkich krajach europejskich, a w swojej ofercie mamy już 17 różnych rodzajów makaronu. Nasze moce produkcyjne podwoiły się i dziś miesięcznie jesteśmy w stanie wyprodukować 2500 ton makaronu! Swój doceniony przez konsumentów smak zawdzięczamy nie tylko recepturze, ale i technologii wytwarzania. Sotelli to polskie makarony kukurydziane najwyższej jakości, które na rynku konkurują smakiem oraz składem. Są produkowane na nowoczesnych liniach technologicznych. Ich skład to mąka kukurydziana i woda, a produkcja odbywa się bez wykorzystania jakichkolwiek ulepszaczy czy konserwantów. Makarony są wytwarzane w jednym cyklu produkcyjnym z wyselekcjonowanych polskich ziaren kukurydzy, gdzie we własnym młynie firmy POL-FOODS produkowana jest najwyższej jakości mąka. Marka Sotelli na zawsze zmieniła rynek makaronów. To dzięki nam te produkty stały się wszechobecne i dostępne dla każdego i na każdą kieszeń.
Wasze wymagania zawsze są dla nas motywacją do coraz efektywniejszego działania, a potrzeby inspirują do ciągłego rozwoju. Chcemy dzielić się z Wami naszym doświadczeniem, sukcesem i radością. Wdzięczni jesteśmy za życzliwość i otwartość. Wsparcie i zaufanie stały się fundamentem naszych osiągnięć i pozycji, jaką dziś zajmujemy na rynku.
Z okazji drugiego jubileuszu oraz w ramach wdzięczności za Wasze wsparcie, chcielibyśmy Was serdecznie zaprosić do wzięcia udziału w wyjątkowym dla nas konkursie, który znajdziecie pod linkiem:
Dziękujemy i życzymy powodzenia :)
