<% pageName %> Makaron kolanko z pomidorami i szpinakiem
<% pageContent %>
Ugotować makaron Macaroni (al dente).Pokroić pomidory na małe kawałeczki, bez skórki, posiekać szpinak, oprószyć solą, pieprzem, dodać łyżkę koncentratu pomidorowego i podsmażyć na oleju. Makron przełożyć do szklanego naczynia, wyłożyć pomidory i zapiec kilka minut w piecu.
Udekorować kilkoma listkami bazylii i łyżką sera typu feta.
Smacznego!
Przygotowanie:
Ugotować makaron Macaroni (al dente).Pokroić pomidory na małe kawałeczki, bez skórki, posiekać szpinak, oprószyć solą, pieprzem, dodać łyżkę koncentratu pomidorowego i podsmażyć na oleju. Makron przełożyć do szklanego naczynia, wyłożyć pomidory i zapiec kilka minut w piecu.
Udekorować kilkoma listkami bazylii i łyżką sera typu feta.
Smacznego!

